divendres, 27 de febrer de 2015

Arròs al forn amb cigrons i panses


Ingredients:
 
50 g de cigrons posats a remulla la nit abans
100 g de panses despinyolades posades a remulla
en aigua natural una o dues hores
250 cl d'oli;
400 g d'arròs;
safrà,
sal 
brou


Ingredients:

En un perol d'aigua natural (un litre) es posen els cigrons al foc, amb sal i el safrà, i es deixen al bull fins coure's En una paella, l'oli calent, se sofrigen --ben eixugades--les panses, i poc després es posa l'arròs i se sofrig tot; es trasllada tot a la cassola plana d'obra, i abocant-li el perol--el líquid deu aplegar però no passar d'uns 700 gr o 750--i nivellant el conjunt, es fica al forn, després de rectificar-bo d'aigua i sal. Si calguera afegir-li aigua, que siga calenta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada