dijous, 26 de febrer del 2015

Arròs al forn amb abadejo i coliflor

Ingredients:

250 g d'abadejo desalado des de la vespra
amb no menys de 4 aigües, i esmollat.
468 g de coliflor trossejada.
Vuit alls tendres tallats.
200 g d'oli d'oliva .
Pebre roig.
Sal.
6 brins de safrà picadets o colorant.
468 g d'arròs.
0'7 l d'aigua.

Elaboració:

Sofregirem en una paella els alls, la coliflor i l'abadejo.
Quan estiga, se li afig l'arròs i el pebre roig, i abans que aquest es recreme, tirem tot a la cassola de fang.
Immediatament li afegirem l'aigua calenta que haurem preparat per endavant amb el safrà o colorant. (Posem menys del doble d'aigua que d'arròs perquè la coliflor és agualosa).
Repartirem tot igualadamente per la cassola, i la posarem en el forn precalentado mitjà (uns 230 - 240º ) durant entre 30 i 40 minuts fins que estiga ben sec i amb el rossejat adequat.
Quan es traga del forn, es deurà reposar tres o quatre minuts, i a la taula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada