diumenge, 1 de març del 2015

Arròs de cigrons eixuts

Ingredients:

250 g de cigrons en remull durant dotze hores
Mig kg d'arròs
4 botifarres de ceba.
oli,
colorant (optatiu),
una tomaca ratllada (optatiu)
sal
una cabeça d'alls.



Elaboració:

En cassola de fang es frig abundant oli d'oliva verge amb la cabeça d'alls. Es passen per la cassola les botifarres, es reserven i s'afigen els cigrons cuits.
Finalment s'afig l'arròs i se li dóna unes voltes. Es col·loquen les botifarres d'adorn.
S'afig el brou d'haver cuit els cigrons (pots utilitzar brou de bullit o de pollastre, però llavors perdrem la màgia de la senzillesa de la recepta).
Es deixa 10 al foc i 10 al forn. (també pot ser 20 minuts de forn, o 30 si no hem precalfat a 200 graus).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada