250 g de cigrons en remull 12 hores
Mig kg d'arròs
Quatre botifarres de ceba i 2 o tres llonganisses
tallats a trossos
oli
colorant (optatiu)
sal
un pimentó xoricero sec (optatiu)
sis dents d'all grans o una cabeça d'alls.
Elaboració:
En cassola de fang es fregeix abundant oli d'oliva
verge amb els alls i si escau el pimentó sec. Es passen per la cassola les
botifarres i llonganisses tallades per la meitat, es reserven i s'afigen els
cigrons cuits.
Finalment s'afig l'arròs i se li dóna unes voltes.
S'afig el brou d'haver cuit els cigrons (pots
utilitzar brou de bullit o de pollastre, però llavors perdrem la màgia de la
senzillesa de la recepta).
Es deixa 10 al foc i s'afigen les botifarres i
després uns altres 10 al forn. (també pot ser 20 minuts de forn, o 30 si no hem
precalfat a 200 graus)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada