diumenge, 1 de març del 2015

Arròs de cigrons eixuts amb llonganisses

Ingredients:

250 g de cigrons en remull 12 hores
Mig kg d'arròs
Quatre botifarres de ceba i 2 o tres llonganisses tallats a trossos
oli
colorant (optatiu)
sal
un pimentó xoricero sec (optatiu)
sis dents d'all grans o una cabeça d'alls.

Elaboració:

En cassola de fang es fregeix abundant oli d'oliva verge amb els alls i si escau el pimentó sec. Es passen per la cassola les botifarres i llonganisses tallades per la meitat, es reserven i s'afigen els cigrons cuits.
Finalment s'afig l'arròs i se li dóna unes voltes.
S'afig el brou d'haver cuit els cigrons (pots utilitzar brou de bullit o de pollastre, però llavors perdrem la màgia de la senzillesa de la recepta).
Es deixa 10 al foc i s'afigen les botifarres i després uns altres 10 al forn. (també pot ser 20 minuts de forn, o 30 si no hem precalfat a 200 graus)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada